ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΜΟΥ

Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2013

ΚΑΡΚΙΝΟΣ...ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ..ΣΤΗΝ ΙΑΣΗ...ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ ΣΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ..


  






Διαβάζουμε για μιαν  ενδιαφέρουσα έρευνα στο Nature Medicine. Ο Dr Simon Walker Samuel επικεφαλής ερευνητής  ομάδας  ειδικών του University College London, υποστηρίζει οτι Μπορει να ανιχνεύθεί ο καρκίνος με τη χρήση ...μισής πλάκας σοκολάτας.. Η σχετικη τεχνική (gluco-CEST) βασίζεται στη γνωση μας πως οι κακοήθεις όγκοι ¨τρελλαίνονται¨ για ζαχαρη..(απορροφούν) πολύ περισσότερη γλυκόζη (σάκχαρο) από τους υγιείς ιστούς προκειμένου να συνεχίζουν να μεγαλώνουν με γοργούς ρυθμούς.http://kosmaser.wordpress.com/2010/05/21/%CE%B7-%CE% Οι ερευνητές διαμόρφωσαν ανάλογα τους μαγνητικούς τομογράφους τους, ούτως ώστε να ανιχνεύουν τους όγκους οι οποίοι «καταβροχθίζουν» σάκχαρα. Η μέθοδος αυτή εκτιμάται ότι θα είναι διαθέσιμη σε λιγότερο από ενάμιση χρόνο και θα αποτελέσει μια πιο απλή εναλλακτική λύση στην υπάρχουσα διαγνωστική μέθοδο που γίνεται με χρήση ακτινοβολίας.
Ωραία, άντε και πεισθήκαμε οτι έτσι συμβαίνει ...Και μετά τί;



Μια νέα, γεμάτη χαμόγελα, πίστη, κουράγιο, ελπίδα, και το κυριώτερο Ελλάδα ( εννοείται όχι όπως μας την κατάντησαν οι πολίτικοι αστέρες ντόπιοι και ξενόφερτοι) η γιατρός και ερευνήτρια από την Αυστραλία ..Αποστολοπούλου ..βρήκε το εμβόλιό της για τον καρκίνο ..από μόρια ζάχαρης. το ιατρικό κατεστημένο την έδιωξε..την εξέμεσε ως ξένο σώμα..Οι δικαιολογίες άπειρες ( εμείς οι έλληνες μόνο δικαιολογίες ξέρουμε..)  
Η LDH (γαλακτική αφυδρογονάση) και ειδικά τα ισοένζυμά της , το ξέρουν όλοι , ακόμα κι η κυρά Μαρία της γειτονιάς, πως είναι ανεβασμένα σε περιπτώσεις καρκίνου. 
Στους περισσότερους καρκίνους ...ένα μέχρι τρία ισοένζυμά ( LD2,LD3,LD4) είναι συχνά αυξημένα .
Συχνά η αύξηση της LD3,είναι η πρώτη ένδειξη για την παρουσία καρκίνου. Η LD3 αυξάνεται σε προχωρημένο καρκίνο και κακοήθες λέμφωμα και μειώνεται μετά από επιτυχή θεραπεία.Γιατί δεν την προτείνουν οι γιατροί μας; 
Τη χοληστερίνη την ξέρουν οι πάντες, όπως και τις στατίνες που την μειώνουν ( τις περισσότερες φορές...άνευ αποχρώντος λόγου). 
Η ισορροπημένη διατροφή.. ομαλοποιεί μόνη της την LDH και τα ισοένζυμά της 
Ομως η LDH και τα ισοένζυμά της επηρεάζονται από τη ζάχαρη...
Δεν ξέρω αν  έχετε πάρει είδηση τί γίνεται με τα μαγαζιά που ξεφύτρωσαν σαν μανιτάρια και πουλάνε παμφθηνα, γλυκύτατα, λαχταριστά Ντόνατ σε απίθανες γεύσεις....







Αν βασική ιδιότητα του καρκινικού κυττάρου είναι η καταβρόχθιση ζάχαρης (όπως δείχνει η αξονική PET τομογραφία, η λεγομένη τομογραφία ποζιτρονίου, που γίνεται με...κατάποση ραδιενεργού...γλυκόζης..) και η έλλειψη οξυγόνου, τότε μήπως η θεραπεία είναι τα πικρά. Αν υπάρχει έλλειψη οξυγόνου και τεράστιες ποσότητες... γαλακτικού οξέος, οι τροφές που περιέχουν οξυγόνο είναι η θεραπεία. Αν , λέμε αν το PH είναι το πρόβλημα, τότε μηπως οι αλκαλικές τροφές, λύνουν το πρόβλημα.. 




Έχουμε απορρίψει σαν κοινωνία την πικρή γεύση. Μοναδικό κριτήριο είναι η ευχαρίστηση, η ηδονή του λάρυγγα. Πηγαίνουμε ενάντια στη φύση. Αναρωτηθήκατε ποτέ.. Τι κάνει η χλωροφύλλη στα φυτά; Συμμετέχει στη διαδικασία παροχής οξυγόνου . Αλήθεια πόσοι γνωρίζουν πως..τα φύλλα της ελιάς περιέχουν εξαιρετικά αφομιωσιμο ασβεστίο και σιδήρο .Το ασβέστιο διορθώνει  το PH του αιματος ( το κάνει αλκαλικό) Στα καρκινικά κύτταρα είναι όξινο. Η τεράστια ποσότητα ασβεστίου των φύλλων της ελιάς (770 mg στα 100 γραμμάρια) διορθώνει βαθμιαία την όξινη κατάσταση των καρκινικών κυττάρων.Η πικρή γεύση, η χλωροφύλλη, το ασβέστιο, η eleupeine και άλλες ίσως άγνωστες ουσίες επιδρούν με την τεράστια παροχή οξυγόνου, στη διόρθωση του PH και την κατάργηση της ανάγκης για ζάχαρη.Αν όμως παράλληλα με τα φύλλα ελιάς καταναλώνει ο ασθενής γλυκά, αναψυκτικά,πατάτες, κ.τ.λ., δηλαδή ακατάλληλες τροφές, η αγωγή καθίσταται χωρίς νόημα. 




 Από πού παίρνει σήμερα ο άνθρωπος πικρές τροφές για να καταπολεμήσει την ακόρεστη μανία των καρκινικών κυττάρων για ζάχαρη; Μήπως είναι λάθος το PET που βασίζεται στην αρχή της σεσημασμένης γλυκόζης;Αλήθεια αναρωτήθηκε κανεί ...γιατί δεν παθαίνουμε ( εύκολα) καρκίνο του λεπτού εντέρου; για καρκίνο του παχέος εντέρου....σύμφωνοι.. Γιατί πολύ σπάνια έχουμε καρκίνους του λεπτού εντέρου; Ποιες είναι οι ουσίες που εμποδίζουν την εμφάνιση καρκίνου στο λεπτό έντερο; Μήπως η... αλκαλικότητα; Αλκαλικό PH ή άλλη αιτία; Χημειοθεραπείες και ακτινοβολίες. Πρωτόκολλα τα λένε. Ο Νομπελίστας Watson (που ανακάλυψε το DNA)  απεκάλεσε τις χημειοθεραπείες και ακτινοβολίες A Bunch of Shit. Απ την άλλη, ο L. Pauling με 2 βραβεία Νόμπελ, δήλωσε ¨θα πρέπει να γνωρίζουν όλοι πως ο πόλεμος κατά του καρκίνου είναι σε μεγάλο βαθμό απάτη¨.Ένας καρκινοπαθής μπορεί να ζήσει περισσότερο και καλύτερα, αν δεν κάνει θεραπεία. Αυτό είναι το συμπέρασμα του καθηγητή της ιατρικής Χάρτιν Τζόουνς και άλλες τρεις μελέτες ερευνητών υποστηρίζουν αυτή τη θέση η οποία δεν έχει αντικρουσθεί ποτε. Ο Τζόουνς δήλωσε σε συνέδριο της Αμερικανικής αντικαρκινικής εταιρείας ότι οι ασθενείς που δεν υποβάλλονται σε καμιά αγωγή δεν πεθαίνουν νωρίτερα από τους ασθενείς στους οποίους εφαρμόζεται η ορθόδοξη αγωγή.







Απ τις αρχές της δεκαετίας του 90, βλέπουμε τις χαμηλού τόνου ενστάσεις των ειδημόνων.. 
Στο Lancet της 13ης Απριλίου του 1991 ο Α. Μπρέιβμαν κάνει έκκληση για ένα περιορισμό του όλου χημειοθεραπευτικού τομέα. 
Τι είναι άλλωστε η παρηγορητική θεραπεία; Ξέρω πως ο ασθενής θα πεθάνει αλλά του κάνω χημειοθεραπεία για να ...υπάρξει δήθεν ποιότητα ζωής χωρίς να ελπίζω στην θεραπεία του. Για διατροφή βέβαια κουβέντα. Άλλωστε δεν διδάσκεται στις ιατρικές σχολές.
Πολλοί Γερμανοί Ογκολόγοι  (το έγραψε το Der Spiegel)  δήλωσαν πως οι ίδιοι, αν πάθαιναν καρκίνο, δεν θα έκαναν ποτέ χημειοθεραπεία. 
Μόνο για το μικροκυτταρικό καρκίνο του πνεύμονα υπάρχουν δεδομένα που δείχνουν βελτίωση και η βελτίωση αυτή φτάνει στο χρονικό διάστημα των 3 μηνών. 
Η χρήση της χημειοθεραπείας τη στιγμή που έχει ελάχιστες πιθανότητες να αποδειχθεί αποτελεσματική είναι στην καλύτερη περίπτωση βλακεία και στη χειρότερη έγκλημα.. και όμως μας λένε να συνεχίσουμε αυτές τις θεραπείες. 
Ο λόγος είναι .. οικονομικός.Το ¨πονεμένο¨ κύκλωμα του καρκίνου έχει τζίρο 10 τρις ετησίως... 
Ζούμε σ' έναν... αγνό κόσμο και οι πιο αθώες εταιρείες είναι οι ...φαρμακευτικές μιας και δεν... λαδώνουν ποτέ.
 Δεν υπάρχουν ...δωρεάν συνέδρια, δεν υπάρχουν... παροχές στους γιατρούς... 
Ο Πρίγκιπας Κάρολος ,τον Ιούνιο του 2004 έκανε την εξής δήλωση: 
Μία φίλη μου είχε καρκίνο και είχε διάρκεια ζωής για 2 μήνες. 
Ακολούθησε την θεραπεία του Max Gerson και τώρα έπειτα από 8 χρόνια είναι τελείως καλά. Πρέπει να προσεχθεί αυτή η θεραπεία.





Ολοκληρο το ιατρικό κατεστημένο λοιδώρησε τον Max Gerson ... Τι χρησιμοποιεί ο Max Gerson; Μόνο 8 ποτήρια πράσινους χυμούς καθημερινά και αυστηρή διατροφή. Δεν θεράπευσε αποδεδειγμένα χιλιάδες ανθρώπους; 50 περιπτώσεις με τα ιστορικά τους, ακτινογραφίες κ.τ.λ. παρουσίασε ενώπιον του Κογκρέσου.Εγινε τίποτα...Οχι βέβαια..η χλωροφύλλη δίνει οξυγόνο στον οργανισμό και πολλά ένζυμα και αυτά έκαναν καλά τους καρκινοπαθείς. Γιατί κυνηγήθηκε αυτός ο υπέροχος άνθρωπος; Γιατί δεν ξέρει τίποτα ο πολύς κόσμος, γι' αυτόν τον οποίο ο Α. Σβάιτσερ, νομπελίστας, που θεραπεύτηκε από τον Gerson τον θεωρεί μια από τις μεγαλύτερες ιδιοφυίες του 20ου αιώνα;Ο χυμός των φύλλων της ελιάς έχει πολύ περισσότερα θεραπευτικά συστατικά, από τους χυμούς πράσινων φυτών που χρησιμοποιούσε ο Gerson... και ειδικά ένζυμα που βοηθούν την πέψη των καρκινοπαθών η οποία έχει διαταραχθεί.




Το συκώτι κρύβει το μυστικό της πρόληψης και θεραπείας του καρκίνου. 
Αυτό πίστευε και ο βραβευμένος με Νόμπελ Δρ. Ζέντ Γκιόργκι. Και ο λόγος είναι απλός. 
Το συκώτι παράγει την χολή. 
Θέλει πικρές ουσίες για να λειτουργήσει και τα φύλλα της ελιάς έχουν μια πικρή, ιαματική γεύση. 
Τα πειράματα του Γκιόργκι ήταν εντυπωσιακά στην καταστολή καρκίνων με την λειτουργία του συκωτιού. Κι όμως μέχρι σήμερα.. κρύβονται ,ακόμα κι απ τους γιατρούς.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου